Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spekemat med smilende egg

Spekemat med asparges og egg

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. egg
  • 4 stk. frisk grønn asparges
  • 0,5 ss margarin
  • 100 g babyspinat
  • 200 g spekeskinke
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 294 kcal
Fett 18 g
Protein 31 g
Karbohydrater 1 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Spekemat med smilende egg smaker herlig av sommer. Server som en enkel kveldsrett eller som en del av et koldtbord eller buffet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. egg
  • 4 stk. frisk grønn asparges
  • 0,5 ss margarin
  • 100 g babyspinat
  • 200 g spekeskinke
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 294 kcal
Fett 18 g
Protein 31 g
Karbohydrater 1 g

Slik gjør du

Ta eggene ut av kjøleskapet i god tid, gjerne kvelden før.

trinn du kan merke av
Sett gjerne spekemat med smilende egg på et koldtbord eller buffet.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB15 14.12.2024 11:49:42