Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Strull er florlette og tynne kaker lages av kremfløte eller seterrømme og stekes i krumkakejern. Nystekt strull rulles raskt sammen når de er varme.
Server strull til kaffen eller sammen med iskrem, eller med pisket krem og bær til dessert.
Oppbevar strull i tett kakeboks.
Krumkaker minner mye om strull, og noen pleier å rulle krumkaker sammen som strull også.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.