Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Sukkerbrød

Ingredienser

16  porsjoner
  • 5 stk. egg
  • 150 g (1 3/4 dl) sukker
  • 150 g (2 1/2 dl) hvetemel
  • 1 ts bakepulver
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 92 kcal
Fett 2 g
Protein 4 g
Karbohydrater 14 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (16)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Et sukkerbrød er kanskje kaken de aller fleste kjenner. Luftig og flott, kan spises som det er med litt melisglasur eller fylles og bli til en lekker bløtkake eller marsipankake.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

16  porsjoner
  • 5 stk. egg
  • 150 g (1 3/4 dl) sukker
  • 150 g (2 1/2 dl) hvetemel
  • 1 ts bakepulver
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 92 kcal
Fett 2 g
Protein 4 g
Karbohydrater 14 g

Slik gjør du

Sukkerbrød trinnbilder

Du trenger: egg, sukker, hvetemel og bakepulver.

trinn du kan merke av
Sukkerbrød trinnbilder
Bruk romtempererte egg, de har en bedre piskeevne og gir en mer luftig eggedosis. Når er eggedosisen stiv nok? Skriv «Ole» med vispen, klarer du se hele navnet før eggedosisen flyter ut er den ferdig.
Sukkerbrød trinnbilder
Sukkerbrød trinnbilder
Sukkerbrød trinnbilder
Sukkerbrød trinnbilder
Sukkerbrødet kan pakkes inn i plastfolie og fryses om du ikke ønsker å fylle det med en gang.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 21.12.2024 13:49:17