Oppskrifter
Middagstips
Matlaging
Samfunn
Kosthold
Brødsmulesti
Surmelken ble tidligere brukt mye som marinade. Det gir god smak til lammesteken, og forlenger også holdbarheten på kjøttet. Denne retten må du planlegge i god tid, den skal nemlig marineres i kjøleskapet en hel uke!
Server sursteik med kokte poteter og for eksempel aspargesbønner, gulrøtter og rørte tyttebær.
I denne oppskriften kan du gjerne bruke fårestek i stedet for lammestek. Du kan også tilberede saltet lammelår på samme måte, men da må du ikke salte vannet.
Denne oppskriften har fått 4.8 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Denne oppskriften har fått 4.7 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.9 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.6 av 5 stjerner.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.