Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fiskepudding med hvit saus i terteskjell

Terteskjell med fiskepudding og reker

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 5 dl melk
  • ca. 0,5 ts salt
  • ca. 0,25 ts pepper
  • eventuelt 0,25 ts malt muskat
  • 8 stk. terteskjell
  • 600 g fiskepudding
  • 1 dl frosne erter
  • 100 g pillede reker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 554 kcal
Fett 26 g
Protein 29 g
Karbohydrater 50 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sprø terteskjell fylt med en deilig hvit saus, fiskepudding, reker og erter – terteskjell med fiskepudding er en skikkelig retro-klassiker!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 5 dl melk
  • ca. 0,5 ts salt
  • ca. 0,25 ts pepper
  • eventuelt 0,25 ts malt muskat
  • 8 stk. terteskjell
  • 600 g fiskepudding
  • 1 dl frosne erter
  • 100 g pillede reker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 554 kcal
Fett 26 g
Protein 29 g
Karbohydrater 50 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server skjellene med blandingen og topp gjerne med frisk dill eller gressløk og en skvis med sitron for ekstra smak.

Fiskepudding med hvit saus i terteskjell

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hva er i sesong i Norge vinterstid?

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 21.12.2024 18:24:04