Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Vannkefir er i vinden om dagen! Det er probiotisk og godt for magen, leskende og kan smaksettes som du liker den. Dette er grunnoppskriften på den populære drikken, men prøv gjerne med ulike smakstilsetninger, som vannkefir med bringebær.
Før du starter:
Rosinene fungerer både som mat for kefirkornene, og som smakstilsetning på drikken. Du kan derfor eksperimentere med ulike økologiske tørkede frukter, som dadler, fiken, tranebær eller fersken for smaksvariasjon.
Vil du smaksette vannkefiren? Sjekk ut oppskrift på vannkefir med bringebær. Vil du teste andre smaker, kan du bruke samme fremgangsmåte.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.