Brødsmulesti
Allsidig, hardfør og bærekraftig - potet går aldri av moten, enten du liker den best stekt, kokt, knust eller bakt. Her får du masse inspirasjon til alt det deilige du kan lage med potet.
Potet passer til alt! Server den til hverdagsmiddagen, helgekosen, i selskap eller som snacks. Potet kan være fast food eller ikke-fast food. Lag potet som tilbehør, hovedrett eller i salat. Kremet, sprø eller begge deler - du bestemmer!
La poteten spille hovedrollen i middagen! Her med langtidskokt høyrygg.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.
Kremet, godt og cheesy - fløtegratinerte poteter har vært et førstevalg til biff, stek og andre kjøttretter i tiår.
Skal du først lage hjemmelaget pommes frites, bør du gjøre det ekte. Trikset er å få de deilig myke inni og sprø utenpå!
Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.
Her får du de beste tipsene til hvordan du koker poteter, slik at du kan kose deg med deilige nykokte poteter til middag.
Vi har toppet pizza med potet, spicy nduja og vårløk - og selvfølgelig masse god ost.
Som forrett eller hovedrett - server gjerne med brød til, eller sprø potetchips!
Kjapp og god biffmiddag? Her kan du steke rosenkål og sopp sammen med potetene, sånn at det nesten gjør seg selv i ovnen.