Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Smak på våren

Spiser du i sesong er det alltid noe å glede seg til. Her har vi plukket ut våre favoritter med norske råvarer fra sesongen vi er i, som gjør det lettere for deg å nyte råvarene når de er på sitt beste. Nå på våren begynner naturen så smått å våkne til liv, og vi kombinerer det som fortsatt finnes på lager med de første tegnene på en ny sesong.

Våren er tiden for...

Våren er her, men det er fortsatt tidlig. Vi venter spent på at jorda skal våkne og nye råvarer skal spire fram. Enn så lenge har vi fortsatt mye godt på lager, som rotgrønnsaker, poteter og annet norsk som holder seg godt gjennom vinteren. Samtidig begynner det så smått å dukke opp ferske vårtegn i matbutikken.

Pizza med norske råvarer

Norske rotgrønnsaker på menyen

Kjøttkaker med kålstuing

Norsk kål er en favoritt til kjøttkakene. Og tyttebær attått slår aldri feil.

Se oppskrift

Syltet du høstens godsaker? Husk å ta dem fram!

Krabbe er på sitt beste når det er kaldt I vannet – bruk den til sesongens forretter

Gjør plass til jordskokken

Denne nøtteaktige, søte knollen kan brukes til masse: bak den i ovnen, lag puré, friter jordskokkchips... eller gjør litt av alt!

Oppskrift på Biff med jordskokkpuré

Er du på Team Boeuf Bourguignon eller Team lapskaus?

Hva skal vi ha til middag?

handleliste stengt