Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rabarbrakompott

Rabarbrakompott

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g rabarbra
  • 150 g sukker
  • 25 g sitronsaft
  • 1 ts agar agar (kan sløyfes)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rabarbra, en sommerfavoritt! Er du så heldig å ha rabarbra i hagen, kan du lage rabarbrakompott. Smaker godt til desserter, til kaker eller som pålegg på nystekt brød. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g rabarbra
  • 150 g sukker
  • 25 g sitronsaft
  • 1 ts agar agar (kan sløyfes)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Sukkerinnholdet i rabarbra varierer, så smak til når den har kokt en stund. Du kan også holde tilbake litt sukker. Er den for sur tilsettes mer sukker, og er den for søt kan du ha i mer sitronsaft. 

Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn

Rabarbrakompott

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9922, server:MP-PRD-WEB14 04.07.2024 11:38:01