Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Elggulasj

Elggulasj

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g grytekjøtt av elg
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ss hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ts karve
  • 1 ts tørket merian
  • 2 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss margarin til steking
  • 3 ss tomatpuré
  • 2 ts sukker
  • 1 stk. laurbærblad
  • 1 l kjøttbuljong (utblandet) eller kraft
  • 100 g bacon
  • 4 stk. potet
  • 1 skive sellerirot
  • 2 stk. rød paprika
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gulasjsuppe har sin opprinnelse fra Ungarn. Det er en smaksrik og kraftig suppe der paprika er en viktig ingrediens. Den lages opprinnelig med storfekjøtt, men smaker fortreffelig også med elg.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g grytekjøtt av elg
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ss hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ts karve
  • 1 ts tørket merian
  • 2 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss margarin til steking
  • 3 ss tomatpuré
  • 2 ts sukker
  • 1 stk. laurbærblad
  • 1 l kjøttbuljong (utblandet) eller kraft
  • 100 g bacon
  • 4 stk. potet
  • 1 skive sellerirot
  • 2 stk. rød paprika

Slik gjør du

trinn du kan merke av

 Server elggulasj med brød.

Tips: Bruk en morter til å støte karven med.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 16.07.2024 06:34:29