Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ferske kamskjell på grillen

Ferske kamskjell på grillen

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. friske kamskjell i skallet
  • 50 g smør
  • 1 skive loff eller annet brød
  • 1 ts kajennepepper
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ferske kamskjell er en fantastisk delikatesse. Tilbered dem i skallet på varm grill, og server dem som forrett til noen du er ekstra glad i.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. friske kamskjell i skallet
  • 50 g smør
  • 1 skive loff eller annet brød
  • 1 ts kajennepepper
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • revet skall av 0,5 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Denne oppskriften kan også lages på bål. Plasser en støpejernspanne på en grillrist, eller balanser den på steiner, slik at den ligger over glørne. Det er viktig at støpejernet ikke står rett i glørne.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 16.07.2024 10:48:44