Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pimientos de Padrón (stekt padrón paprika)

Pimientos de Pádron (Stekt Padrónpaprika)

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g grønn chili (padrón, pimientos eller andre)
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts flaksalt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 61 kcal
Fett 5 g
Protein 1 g
Karbohydrater 3 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min

Ingen tapaskveld uten Pimientos de padrón!! Disse små, butte og akkurat passe sterke chiliene er et must på tapasbordet, og er veldig enkle å lage. Det finnes mange ulike sorter grønn chili, pass på at du ikke velger de sterkeste!

Tid
Under 20 min

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g grønn chili (padrón, pimientos eller andre)
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts flaksalt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 61 kcal
Fett 5 g
Protein 1 g
Karbohydrater 3 g

Slik gjør du

  1. Skyll chiliene i lunkent vann og tørk dem godt. 
  2. Varm oljen i en vid stekepanne og legg i chiliene. Stek dem på høy varme til de faller sammen, skinnet sprekker opp og de begynner å bli gylne. 
  3. Ha de ferdig stekte chiliene over på en tallerken og dryss over salt. Server med én gang.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 21.12.2024 15:14:15