Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
BRØDSTUFFING

Brødstuffing

Ingredienser

porsjoner
  • 0,75 stk. rustikk landbrød i terninger
  • 200 g aromasopp delt i fire
  • 2 ss smør til steking
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 bunt vårløk i tynne skiver
  • 4 dl finhakket stilkselleri (stangselleri)
  • 2 ss grovhakket frisk frisk kruspersille
  • 2 ss grovhakket frisk oregano
  • 2 ss grovhakket frisk salvie
  • 2 ss grovhakket frisk timian
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 2 ts flaksalt
  • 1 ts nykvernet pepper
  • 3 stk. store egg
  • 1 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 50 g grovrevet parmesan
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 774 kcal
Fett 9 g
Protein 58 g
Karbohydrater 101 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Du kan gjerne steke stuffingen i en egen form i stedet for å fylle den i kalkunen. Her er en supergod og saftig brødstuffing med sopp og urter. Perfekt tilbehør til både kalkun og kylling.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 0,75 stk. rustikk landbrød i terninger
  • 200 g aromasopp delt i fire
  • 2 ss smør til steking
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 bunt vårløk i tynne skiver
  • 4 dl finhakket stilkselleri (stangselleri)
  • 2 ss grovhakket frisk frisk kruspersille
  • 2 ss grovhakket frisk oregano
  • 2 ss grovhakket frisk salvie
  • 2 ss grovhakket frisk timian
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 2 ts flaksalt
  • 1 ts nykvernet pepper
  • 3 stk. store egg
  • 1 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 50 g grovrevet parmesan

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server brødstuffingen til helstekt kalkun eller som tilbehør til en helstekt kalkunfilet. Brødstuffing passer godt til thanksgivingkalkunen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10875, server:MP-PRD-WEB11 15.08.2024 00:42:21