Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kanaripoteter - saltkokte poteter

Kanaripoteter - saltkokte poteter

Ingredienser

porsjoner
  • 20 stk. små potet
  • 2,5 dl grovt salt

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Små norske nypoteter er supre å bruke til kanaripoteter. Perfekt tilbehør til all slags grillmat eller som en av flere tapasretter sammen med en god saus.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 20 stk. små potet
  • 2,5 dl grovt salt

Slik gjør du

  1. Ha poteter i en kjele og hell over salt og vann. Kok opp. Senk varmen og la potetene koke til de er møre, ca 10-15 minutter.
  2. Hell av vannet og la potetene dampe seg tørre. Børst vekk noe av saltet.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Potet du vil elske

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 21.12.2024 15:53:04