Brødsmulesti
Ta med vilt gode smaker på tur! Pølser, spekemat og andre enkle småretter er supert å slenge med i tursekken. Tenn opp bålet eller primusen, og lag mat som garantert løfter turopplevelsen.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Stek reinsdyrbiff i godt smør, og server med kremet soppstuing og fyldig potet- og sellerimos.
Sprø baguette stekt i smør, et tjukt lag med syrlig kremost, krydret reinsdyrkav og søte tyttebær.
Turmat med reinkjøtt er ekstra godt å ha med om du skal ut på langtur med flokken din, eller kanskje kun servere noe god snacks i hytteveggen. Tørket og speket kjøtt holder seg i månedsvis, og det skal kun litt enkelt tilbehør til for å få super tursnacks. Ønsker du derimot å virkelig imponere gjestene på hytta kan dere lage et større spekefat, eller hva med å lage en ekstra god middag etter turen?