Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bruschetta med julepålegg

Bruschetta med julepålegg

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver brød
  • 2 ss olivenolje
  • 60 g kremost med pepper
  • 8 skiver juleskinke
  • 0,25 potte friske urter eller spirer

Syltet rødløk:

  • 1 stk. rødløk
  • 0,75 dl vann
  • 0,5 dl sukker
  • 0,25 dl eplecidereddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 586 kcal
Fett 22 g
Protein 25 g
Karbohydrater 68 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag deilige bruschetta med juleskinke som en fin, liten kveldsrett, eller som en av flere tapasretter i jula. Syltet rødløk er friskt og deilig topping. Bytt gjerne ut juleskinka med sylte eller lammerull, det blir like godt! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver brød
  • 2 ss olivenolje
  • 60 g kremost med pepper
  • 8 skiver juleskinke
  • 0,25 potte friske urter eller spirer

Syltet rødløk:

  • 1 stk. rødløk
  • 0,75 dl vann
  • 0,5 dl sukker
  • 0,25 dl eplecidereddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 586 kcal
Fett 22 g
Protein 25 g
Karbohydrater 68 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Oppbevar gjerne syltet rødløk på glass med lokk.

Bruschetta med julepålegg

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 13:09:21