Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bruschetta med pulled pork og chutney

Bruschetta med pulled pork og chutney

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g pulled pork
  • 8 skiver baguette eller annet lyst brød
  • 2 ss olivenolje
  • 1 båt renset hvitløk
  • 2 ts finhakket frisk gressløk

Appelsinchutney:

  • 3 stk. sjalottløk
  • 2 stk. appelsin
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0,5 stk. vaniljestang
  • 0,25 ts malt anis
  • 1 stk. hel kanel

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bruchetta er en italiensk klassiker, med sprøstekte, små brød som kan toppes på utallige måter. Her har vi laget en versjon perfekt til juletapas, med saftig pulled pork og syrlig appelsinchutney. Server den som en forrett, eller en smårett på tapasbordet. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g pulled pork
  • 8 skiver baguette eller annet lyst brød
  • 2 ss olivenolje
  • 1 båt renset hvitløk
  • 2 ts finhakket frisk gressløk

Appelsinchutney:

  • 3 stk. sjalottløk
  • 2 stk. appelsin
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0,5 stk. vaniljestang
  • 0,25 ts malt anis
  • 1 stk. hel kanel

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pulled pork kan kjøpes ferdig i butikken, eller lages selv. Prøv oppskriften: Pulled pork i stekeovnen.

Topp bruschetta med pulled pork og appelsinchutney rett før servering, så brødet holder seg sprøtt og godt. Topp med finhakket gressløk.

Bruschetta med pulled pork og chutney

Lyst til å prøve flere varianter av bruschetta? Sjekk ut bruschetta med julepålegg, bruschetta med ribbe og chimichurri eller bruschetta med røkelakskrem.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB14 22.12.2024 04:32:04