Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bruschetta med reinsdyrskav

Bruschetta med reinsdyrskav

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver baguette
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 250 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør til steking

Ertepuré:

  • 200 g frosne erter
  • 0,5 båt revet hvitløk
  • 1 ss smør
  • 1 dl matfløte
  • 1 stilk frisk mynte
  • finrevet skall av 0,25 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Superenkel, fresh litt annerledes og veldig digg tapasrett! Bruschetta toppet med reinsdyrskav og deilig grønn ertepuré - sprøtt, smakfullt og fargerikt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver baguette
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 250 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør til steking

Ertepuré:

  • 200 g frosne erter
  • 0,5 båt revet hvitløk
  • 1 ss smør
  • 1 dl matfløte
  • 1 stilk frisk mynte
  • finrevet skall av 0,25 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruschetta med reinsdyrskav

 

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB14 28.04.2025 17:00:10 handleliste stengt