Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fylte kalkunruller

Fylte kalkunruller

Ingredienser

porsjoner

Fyll:

  • 1 stk. grønt eple i små terninger
  • 16 stk. svisker i små biter
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss smør
  • 1 pk frisk spinat (à 250 g)
  • 2 ss tyttebær
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 ts malt muskat

Rørte tyttebær:

  • 200 g tyttebær
  • 100 g sukker (gjerne demerara)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Disse små smakfulle kalkunrullene passer superbra på en buffet eller som en smårett. Server dem sammen med rørte tyttebær og et aldri så lite glass med god drikke. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Fyll:

  • 1 stk. grønt eple i små terninger
  • 16 stk. svisker i små biter
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss smør
  • 1 pk frisk spinat (à 250 g)
  • 2 ss tyttebær
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 ts malt muskat

Rørte tyttebær:

  • 200 g tyttebær
  • 100 g sukker (gjerne demerara)

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Skal du lage ruller til mange kan du brune dem i en stekepanne, legge dem over i en ildfast form og steke dem ferdig i stekeovnen. Stek på 180 °C i ca. 15 minutter.

Server fylte kalkunruller i skiver med rørte tyttebær. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 16.07.2024 08:40:38