Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet bruschetta med svinefilet

Grillet bruschetta med svinefilet

Ingredienser

porsjoner

Bruschetta:

  • 8 skiver baguette
  • 4 ss olivenolje
  • 1 båt hvitløk

Dressing:

  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss ekstra virgin olivenolje
  • 0,5 stk. lime
  • 0,25 ts kajennepepper
  • 0,5 ts flaksalt

Salat:

  • 1 stk. gul paprika
  • 125 g cherrytomat
  • 2 stk. vårløk
  • 2 stk. avokado
  • 3 ss frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En bruschetta kan varieres i det uendelige. Sommerens favoritt er med grillet svinefilet og avokadosalat. En fresch variant av ventepølse, som en lunsjrett eller smårett.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Bruschetta:

  • 8 skiver baguette
  • 4 ss olivenolje
  • 1 båt hvitløk

Dressing:

  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss ekstra virgin olivenolje
  • 0,5 stk. lime
  • 0,25 ts kajennepepper
  • 0,5 ts flaksalt

Salat:

  • 1 stk. gul paprika
  • 125 g cherrytomat
  • 2 stk. vårløk
  • 2 stk. avokado
  • 3 ss frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".

Vurder oppskriften

Podcast-episode: Campaign soudcloud block Grilling

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB11 30.04.2025 01:01:17 handleliste stengt