Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Salsa Verde

Salsa verde

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 stk. sjalottløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss honning
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 stk. grønn chili
  • 2 ss kapers
  • 75 g bladpersille
  • 1 dl nøytral olje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 947 kcal
Fett 89 g
Protein 6 g
Karbohydrater 26 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salsa verde er den ultimate dip-sausen som passer ypperlig som tilbehør til stekt og grillet kjøtt og fisk. Denne smaksbomben finnes i mange versjoner og her har du vår versjon av den grønne urtesausen!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 4 stk. sjalottløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss honning
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 stk. grønn chili
  • 2 ss kapers
  • 75 g bladpersille
  • 1 dl nøytral olje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 947 kcal
Fett 89 g
Protein 6 g
Karbohydrater 26 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Salsa Verde

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Grillmat i parken

Podcast-episode: Imponer med pølser til 17. mai

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB13 21.12.2024 18:02:37