Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Fiskeboller i hvit saus

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Enkelte retter vekker til live sterke barndomsminner. Fiskeboller i hvit saus er en slik rett for mange, og enten elsker du denne retroretten og blir myk om hjertet av smaken, eller så mener du dette kun er mat for tannløse og småunger. Uansett - fiskeboller i hvit saus glimrende hverdagsmat!

Omelettburger

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Slik kan du også servere omeletten – som en hamburger! En sunn og rask rett, som er like god til lunsj som til middag.

Røkt kolje med eggesmør

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Røkt kolje - eller hyse - er nydelig tradisjonsrik mat som mange husker fra oppveksten.Servert med gulrotstuing og eggesmør er dette et klassisk fiskemåltid du gjerne kan servere til både gamle og unge. Røkt kolje kan byttes ut med annen røkt fisk. 

Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Saltkjøtt av lam med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

Coq au vin

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Coq au vin er en usedvanlig smakfull gryterett med opphav fra Burgund i Frankrike. Vi har valgt å bytte ut hanekjøttet med kylling, siden det er langt enklere å få tak i her i butikkene.

Koteletter med soppstuing

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Koteletter av svin er en enkel og god hverdagsmiddag, og smaker kjempegodt sammen med kremet soppstuing og honningglaserte gulrøtter. Bruk gjerne en miks av høstens deilige sopp.

Eplekake

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Eplekake er alltid populært. Dette er en saftig og deilig eplekake, som blir aller best om du bruker syrlige norske epler. Server gjerne med is, eller en god klatt krem eller gresk yoghurt.

Brødsalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En deilig høstinspirert brødsalat med beter og rugbrød. Server til lunsj eller som tilbehør til middagen.

Fiskeboller i hvit saus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Enkelte retter vekker til live sterke barndomsminner. Fiskeboller i hvit saus er en slik rett for mange, og enten elsker du denne retroretten og blir myk om hjertet av smaken, eller så mener du dette kun er mat for tannløse og småunger. Uansett - fiskeboller i hvit saus glimrende hverdagsmat!

Omelettburger

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Slik kan du også servere omeletten – som en hamburger! En sunn og rask rett, som er like god til lunsj som til middag.

Røkt kolje med eggesmør

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Røkt kolje - eller hyse - er nydelig tradisjonsrik mat som mange husker fra oppveksten.Servert med gulrotstuing og eggesmør er dette et klassisk fiskemåltid du gjerne kan servere til både gamle og unge. Røkt kolje kan byttes ut med annen røkt fisk. 

Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Saltkjøtt av lam med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

Crispy chicken med asiatisk glaze

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Crispy chicken, også kalt "Popcorn Chicken", er en crunchy og saftig kyllingrett. Med honning og soyasaus i den asiatiske glaze'en blir dette en skikkelig smaksbombe!

Coq au vin

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Coq au vin er en usedvanlig smakfull gryterett med opphav fra Burgund i Frankrike. Vi har valgt å bytte ut hanekjøttet med kylling, siden det er langt enklere å få tak i her i butikkene.

Koteletter med soppstuing

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Koteletter av svin er en enkel og god hverdagsmiddag, og smaker kjempegodt sammen med kremet soppstuing og honningglaserte gulrøtter. Bruk gjerne en miks av høstens deilige sopp.

Eplekake

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Eplekake er alltid populært. Dette er en saftig og deilig eplekake, som blir aller best om du bruker syrlige norske epler. Server gjerne med is, eller en god klatt krem eller gresk yoghurt.

Brødsalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En deilig høstinspirert brødsalat med beter og rugbrød. Server til lunsj eller som tilbehør til middagen.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!