Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Karbonade med speilegg

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Karbonade med speilegg, eller patentsmørbrød som det også blir kalt, er en god gammel norsk klassiker. Aller best smaker det med hjemmelagete karbonader av grovmalt norsk storfekjøtt, men du får et dugandes smørbrød med «karbis» fra butikken også. Et perfekt stekt egg på toppen er prikken over i’en. 

  • Kyllinggryte med grønnsaker

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Lag en fargesterk gryte med norsk kylling og gode grønnsaker som du ofte har i kjøleskapet. Her har vi brukt potet, gulrot, selleri, løk og tomat. Enkelt, kjapt og supergodt!

  • Grønnsakssuppe med posjert egg og risoni

    Denne oppskriften har fått 2,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En mettende grønnsakssuppe med masse deilig smak. Det posjerte egget er prikken over i’en og gir en deilig fylde til suppen.

  • Laks i wok

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En rask og herlig wok med laks og raust med friske, sprø grønnsaker - perfekt som travel hverdagsmiddag. Laksen kan du godt bytte ut med for eksempel ørret eller steinbit. 

  • Krabbe naturell med tilbehør

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Krabbe kan du nyte hele året, men om høsten er de spesielt gode og kjøttfulle. Krabbekjøttet er saftig og godt, og perfekt å servere på samme måte som ferske reker. Sett frem et stort fat sammen med ferskt brød, gjerne hjemmelaget loff eller fint surdeigsbrød, majones eller aioli, sitron og dill. La krabbefesten starte!

  • Pizza med fenalår og honning

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Masse smak og masse god sødme... Pizza toppet med fenalår, pære, geitost og norsk honning! Pizzatoppingen som overrasker, og gjør deg hekta.

  • Moussaka

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!

  • Enkel kake med eple og honning

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Det finnes mange veier til en god eplekake, men enklere enn dette blir det nesten ikke. Revet eple gjør kaken saftig og god, og toppet med pisket honning får du en lekker og søt kake av høstens epler.

  • Pytt i panne med speilegg

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Gi gårsdagens middagsrester et nytt liv. Skjær kjøtt, potet og grønnsaker i små biter og stek det raskt i en stekepanne. Vips, så har du en smakfull og populær middag på bordet. 

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!

version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 09:33:20