Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Oksefilet Wellington

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Beef Wellington – en klassiker som imponerer! Wellington er den ultimate festmaten, og en rett som garantert vekker begeistring. Med saftig indrefilet, sprø butterdeig og smakfullt fyll er dette en middag du kan briljere med. Følg vår steg-for-steg-oppskrift for et vellykket resultat som imponerer gjestene dine!

  • Helstekt kalkun med brødstuffing og fløtesaus

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Romjul og nyttår er tiden mange disker opp en skikkelig festmiddag med helstekt kalkun. Mange fyller ofte brødstuffing i kalkunen, men her serverer vi den deilige brødstuffingen med nøtter og tørket frukt ved siden av.

  • Lapskaus med pinnekjøtt

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Har du rester av pinnekjøtt fra en av julens mange selskaper? Lag en deilig, varmende lapskaus og bruk opp pinnekjøttrestene.

  • Kyllinggryte med selleri

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Kyllinggryte er herlig middagsmat, også i hverdagen. Her har vi en enkel og smakfull gryte med gode smaker av selleristang, purre og hvitløk.

  • Falafel

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Falafel er vegetarboller eller flate kaker laget av moste kikerter. Falafler er vegetarmat med opprinnelse fra Midtøsten.

  • Asiatisk ribbe med hot kålsalat

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Elsker du ribbe, men har lyst til å gi den en spennende vri? Prøv en marinert ribbe med deilig sprø svor! Servert med en frisk og syrlig asiatisk coleslaw. Julemat som kicker!

  • Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

  • Karamellpudding

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Karamellpudding er kanskje Norges mest populære dessert. Og det er ikke så rart – når den fløyelsmyke, deilige desserten kommer på bordet bringer den frem mange gode minner for alle og enhver. Populært dessert til jul, men også resten av året.

  • Pinnekjøtt i vaffel

    Denne oppskriften har fått 3,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Pinnekjøtt i vaffel - den ultimate julerestematen! En enkel, morsom og knallgod måte å bruke opp restene av pinnekjøttet. Vi har kombinert kjøttet med klementin og deilig bbq-saus, men her er det opp til deg hva du vil bruke.  

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!

version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB13 21.12.2024 16:49:33