Bananpannekaker
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Har du bananer til overs? Lag deilige og tykke bananlapper eller bananpannekaker! Brune bananer er ekstra søte og helt perfekte å bruke istedenfor sukker når du lager pannekaker. Har du litt ekstra banan kan du skjære de opp i skiver og steke de i pannen sammen med pannekakene for ekstra smak.
Ingredienser
porsjoner
1 porsjon gir ca. 2 pannekaker
-
5 dl hvetemel -
4 ts bakepulver -
1 ts salt -
4 dl melk -
4 stk. egg -
100 g smeltet smør -
2 stk. banan -
2 stk. banan , til steking (pynt)
Slik gjør du
Du kan også se på oppskriften til sunne pannekaker. Pannekakerøren med havregryn, banan, cottage cheese og egg lager du enkelt i en foodprosessor.
Har du flere modne bananer til overs? Hva med å prøve ut saftig bananbrød?
Vil du gjør det på en annen måte? Lag en superenkel variant med bare 2 ingredienser. Se video lenger ned.