Favorittgrateng

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

En klar hverdagfavoritt som du kan lage av "alt"! Her har vi laget en pølsegrateng med makaroni og biter av kjøttpølse og blandet inn det vi hadde av grønnsaker. Bruk oppskriften som inspirasjon, og bruk det du har av rester -  både pasta, grønnsaker og poteter sammen med kjøtt eller fisk kan brukes i gratengen, og du kan godt lage den helt vegetarisk også. 

Ingredienser

2  porsjoner
  • 200 g ukokt pasta eller litt mer enn dobbelt med ferdig kokt pasta
  • 300 g røkt kjøttpølse i biter (kan utelates)
  • 1 boks hermetiske maiskorn , liten
  • 0,5 l tomatsaus , gjerne ferdig fra glass
  • 100 g revet hvitost

Slik gjør du

Server gjerne råkost eller salat og godt brød ved siden av.

Vil du variere litt? Da kan vi anbefale denne makaronigratengen. Den er kjempegod!