Ferske vårruller med kylling
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Rispapirruller med friske grønnsaker i spreke farger og saftig kyllingfilet. Nesten som å spise regnbuen! Lag gjerne en peanøttdip eller hoisinsaus til for ekstra asiatisk smak på denne lekre retten.
Ingredienser
porsjoner
Fyll:
-
2 stk. kyllingfilet -
0,5 ts salt -
0,5 ts peppermiks -
1 ss nøytral olje eller margarin til steking -
1 kg gulrot -
0,5 stk. agurk -
1 stk. gul paprika -
0,25 stk. rød spisskål -
100 g glassnudler -
25 g frisk koriander
Tilbehør:
-
16 stk. rispapir -
0,5 potte frisk koriander -
2 ss sesamfrø til pynt
Slik gjør du
Server gjerne de ferske vårrullene sammen med en hoisin- eller peanøttdip.