Fiskenuggets med chips
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Sprø fiskenuggets av torsk og crispy chips, en super hverdagsmiddag for store og små. Nuggets av fisk er enkle å lage, og smaker kjempegodt dyppet i rømmedressing.
Ingredienser
porsjoner
-
500 g frosne pommes frites
Fiskenuggets:
-
600 g torskefilet -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
4 ss majones -
3 ss dijonsennep -
4 dl panko brødkrum -
1 ts paprikapulver -
1 ts hvitløkspulver -
1 ts tørket persille eller oregano
Dressing:
-
2 ss lettrømme -
2 ss majones -
1 ss hakket bladpersille -
1 ts limesaft
Slik gjør du
Server fiskenuggets med sprø chips, urtedressing og friske grønnsaker. Staver av gulrøtter og agurk passer kjempegodt til!