Fiskenuggets med chips

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sprø fiskenuggets av torsk og crispy chips, en super hverdagsmiddag for store og små. Nuggets av fisk er enkle å lage, og smaker kjempegodt dyppet i rømmedressing. 

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g frosne pommes frites

Fiskenuggets:

  • 600 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 ss majones
  • 3 ss dijonsennep
  • 4 dl panko brødkrum
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts tørket persille eller oregano

Dressing:

  • 2 ss lettrømme
  • 2 ss majones
  • 1 ss hakket bladpersille
  • 1 ts limesaft

Slik gjør du

Server fiskenuggets med sprø chips, urtedressing og friske grønnsaker. Staver av gulrøtter og agurk passer kjempegodt til!

bar