Fiskepudding med søtpotet og sukkererter
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Fiskepudding er suveren hverdagsmat, her i overraskende selskap med grove biter ovnsstekt søtpotet og crispy sukkererter. En kjapp dressing lager du av yoghurt og sennep.
Ingredienser
porsjoner
-
1 stk. søtpotet -
saft av
0,5 stk. sitron -
2 ss olivenolje -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
0,25 pose sukkererter -
500 g fiskepudding -
2 ss margarin til steking
Yoghurtdressing:
-
1,5 dl matyoghurt -
1 ss sennep , gjerne grov -
1,5 ts tørket timian -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
Server fiskepudding med søtpotet og yoghurtdressing og dryss finhakkede sukkererter over.
Søtpotet er kommer i mange størrelser. Velger du ut de store, kan det hende at én søtpotet holder til begge gjenoppskriftene. Sjekk vekten.