Fylt brød med tacokjøttdeig

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Deilige pannestekte brød fylt med tacokjøttdeig, smelta ost og litt grønn chili for å holde det litt hot. Dette er også perfekt å lage, hvis du har rester fra tacomiddagen.

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 ss tacokrydder
  • 1 dl vann
  • 200 g revet ost
  • 2 stk. finhakka grønn chili
  • 1 ss nøytral olje eller smør til steking

Deig:

  • 520 g hvetemel
  • 2 ts tørrgjær
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 3,5 dl vann

Slik gjør du

bar

Er du kanskje på jakt etter flere tips til å bruke opp tacorestene dine?  Eller skulle du gjerne hatt noen gode tips til digge dipper eller salsaer du kan servere til brødene?