Hjemmelagde fiskepinner med råkost og potetmos
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Fiskepinner lager du enkelt selv! Velg den fisken du og barna liker best og bruk gjerne hjemmelaget brødrasp. Det gir en ekstra sprø, fin skorpe på fisken.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g torskefilet , uten skinn og bein -
8 ss hvetemel -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
1 stk. egg -
1 dl griljermel eller brødrasp -
3 ss margarin til steking
Råkostsalat:
-
4 stk. revet gulrot -
2 stk. appelsin , skåret i skinnfrie appelsinbåter
Slik gjør du
Server fiskepinner med råkost og potetmos eller kokte poteter. Remulade smaker også godt til.
Til variasjon kan du gjerne ha litt revet sitronskall, ulike krydder og friske urter i melblandingen.
Har du brød som er blitt tørt er det supert å lage eget griljermel.