Innbakt pizza
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Innbakt pizza fylt med tomat, mozzarella, spekeskinke og urter kommer til å bli en hit i matpakka for både store og små. De er like gode kalde som varme og kan fint fryses og tas opp igjen.
Ingredienser
porsjoner
-
1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne -
6 skiver spekeskinke -
2 stk. tomat i skiver -
1 stk. mozzarella i skiver -
0,25 potte frisk basilikum -
6 ss pizzasaus -
1 stk. egg til pensling
Slik gjør du
- Rull ut pizzadeigen, del den i seks firkanter (hvis du lager 6 porsjoner).
- Legg spekeskinke, tomat, mozzarella, basilikum og pizzasaus på hver firkant.
- Brett inn sidene og klem sammen skjøten på langs. Brett inn kantene og klem skjøten lett sammen.
- Legg de over på et bakepapirkledd stekebrett og pensle dem med egg.
- Sett brettet midt i stekeovn på 225 grader i ca. 10 minutter, eller til de har fått en fin, gyllen farge.