Innbakt pizza

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Innbakt pizza fylt med tomat, mozzarella, spekeskinke og urter kommer til å bli en hit i matpakka for både store og små. De er like gode kalde som varme og kan fint fryses og tas opp igjen.

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 6 skiver spekeskinke
  • 2 stk. tomat i skiver
  • 1 stk. mozzarella i skiver
  • 0,25 potte frisk basilikum
  • 6 ss pizzasaus
  • 1 stk. egg til pensling

Slik gjør du

  1. Rull ut pizzadeigen, del den i seks firkanter (hvis du lager 6 porsjoner).
  2. Legg spekeskinke, tomat, mozzarella, basilikum og pizzasaus på hver firkant.
  3. Brett inn sidene og klem sammen skjøten på langs. Brett inn kantene og klem skjøten lett sammen. 
  4. Legg de over på et bakepapirkledd stekebrett og pensle dem med egg.
  5. Sett brettet midt i stekeovn på 225 grader i ca. 10 minutter, eller til de har fått en fin, gyllen farge.