Karrikylling med ertepuré og eplesalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
En fargerik og spennende hverdagsrett for hele familien! Saftig kyllingbryst krydret med karri smaker kjempegodt til en frisk og syrlig eplesalat.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. kyllingfilet -
1 ts karri -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 ss margarin til steking
Ertepuré:
-
0,5 stk. løk -
4 stk. vårløk -
1 ss margarin til steking -
1 dl matfløte -
1,5 poser frosne erter (á 350 g) -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Eplesalat:
-
2 stk. grønt eple -
1 stk. grønn paprika -
2 ss olivenolje -
0,25 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
Server saftig krydret kyllingbryst med den fargerike ertepuréen og en herlig frisk eplesalat.