Kyllingspyd med couscoussalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grillede kyllingspyd er et must til sommeren og disse serveres med en herlig couscoussalat som tilbehør. Med en digg dipp til så blir nok alle mer enn fornøyde.

Ingredienser

porsjoner

Kyllingspyd:

  • 600 g kyllingfilet
  • 1 ss olivenolje til pensling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 stk. sitron

Couscoussalat:

  • 3 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller hønsebuljong
  • 1 ss smør
  • 3 dl couscous
  • 1 bunt vårløk
  • 1 bunt frisk grønn asparges
  • 2 stk. snackpaprika (spiss paprika)
  • 1 potte bladpersille
  • 1 ss olivenolje

Dipp:

  • 4 ss søt chilisaus
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss honning
  • 1 ss harissa (kan sløyfes)
  • saften av 1 stk. lime
  • 2 ss hakket frisk koriander

Slik gjør du