Kyllingspyd med couscoussalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Grillede kyllingspyd er et must til sommeren og disse serveres med en herlig couscoussalat som tilbehør. Med en digg dipp til så blir nok alle mer enn fornøyde.
Ingredienser
porsjoner
Kyllingspyd:
-
600 g kyllingfilet -
1 ss olivenolje til pensling -
0,5 ts salt -
0,25 ts kvernet pepper -
1 stk. sitron
Couscoussalat:
-
3 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller hønsebuljong -
1 ss smør -
3 dl couscous -
1 bunt vårløk -
1 bunt frisk grønn asparges -
2 stk. snackpaprika (spiss paprika) -
1 potte bladpersille -
1 ss olivenolje
Dipp:
-
4 ss søt chilisaus -
1 ss soyasaus -
1 ss honning -
1 ss harissa (kan sløyfes) -
saften av
1 stk. lime -
2 ss hakket frisk koriander