Kyllingwok med brokkoli
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Kyllingfilet og brokkoli - kjapp og god hverdagsmat ferdig på bordet på under en halvtime. Server med ris eller nudler. Vil du spare tid, kan du bruke en ferdig woksaus fra butikken.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g kyllingfilet -
1 stk. brokkoli -
250 g frisk sjampinjong -
2 stk. vårløk -
2 ss nøytral olje til steking -
4 ss østerssaus (oyster sauce) -
2 ss soyasaus -
1 ss sukker -
1 dl kyllingbuljong (utblandet) eller vann -
0,5 ts chiliflakes (kan utelates) -
2 ts revet frisk ingefær -
2 ss sesamolje eller mer, etter smak -
2 båter revet hvitløk -
2 ts sesamfrø -
3 båter finhakket hvitløk
Slik gjør du
Server med ris eller nudler.