Kyllingwok med brokkoli

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet og brokkoli - kjapp og god hverdagsmat ferdig på bordet på under en halvtime. Server med ris eller nudler. Vil du spare tid, kan du bruke en ferdig woksaus fra butikken.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 stk. brokkoli
  • 250 g frisk sjampinjong
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 4 ss østerssaus (oyster sauce)
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sukker
  • 1 dl kyllingbuljong (utblandet) eller vann
  • 0,5 ts chiliflakes (kan utelates)
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 2 ss sesamolje eller mer, etter smak
  • 2 båter revet hvitløk
  • 2 ts sesamfrø
  • 3 båter finhakket hvitløk

Slik gjør du

Server med ris eller nudler.