Lammeskav i kikertcurry
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Lammeskav eller tynnskåret lammekjøtt finner du i frysedisken. I denne gode kikertcurryen forenes gode kryddersmaker og smakfullt lammekjøtt til en spennende og god hverdagsmiddag.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g lammeskav -
1 stk. løk -
4 båter hvitløk -
1 ts revet frisk ingefær -
1 ss gurkemeie -
2 ts karri -
1 ss garam masala -
2 ss rapsolje til steking -
1 boks hermetiske kikerter -
2 stk. grønnsakbuljong (terning) -
3 dl vann -
1 boks hermetiske tomater -
200 g basmatiris -
1 stk. lime -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
0,5 potte frisk koriander
Slik gjør du
Server med nanbrød, yoghurt og limebåter.