Lammeskav i krydret ris
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Her har du en alt-i-ett-gryte inspirert av smaker fra Midtøsten. Du lager gryten i løpet av en halvtimes tid, og kryddermengden kan du justere etter egen smak og behag.
Ingredienser
porsjoner
-
1 stk. løk -
1 båt hakket hvitløk -
2 ss olivenolje -
300 g lammeskav -
300 g basmatiris -
1 stk. hel kanel -
1 stk. laurbærblad -
1 ts malt spisskummen -
7 dl kyllingbuljong (utblandet) eller vann -
2 dl frosne erter -
2 ss hakket frisk koriander eller persille
Løk- og agurksalat:
-
1 stk. rødløk -
1 stk. agurk -
2 ss hakket bladpersille -
1 ss hvitvinseddik -
0,5 ts sukker -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper