One pot med kalkun
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Alt i en gryte! En såkalt one pot er superenkel hverdagsmat. Her en variant med ris, kokosmelk, krydderier og rester av kalkun. En kalkungryte hele familien vil like!
Ingredienser
porsjoner
-
400 g rester av rester av kalkun , eventuelt fersk kalkunfilet -
4 dl arborioris (risottoris) , eventuelt basmati -
1 stk. løk -
2 båter hvitløk -
2 ss nøytral olje til steking -
0,5 ts røkt paprikapulver -
1 ts gurkemeie -
0,25 ts malt kanel -
1 boks kokosmelk (á 400 g) -
ca.
8 dl hønsebuljong (vann og terninger) eller kyllingkraft -
2 stk. gulrot -
0,5 stk. grønn squash -
1 ts revet frisk ingefær -
0,25 potte frisk koriander
Slik gjør du
Server kalkungryten med frisk koriander og eventuelt godt brød.