One pot med kylling

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingenting er som middager som lager seg selv mens du gjør andre ting! Denne risottovarianten blander alt i samme gryte, og sparer både tid og oppvask. vi bruker kylling lårfilet, som tåler tøffere behandling enn kyllingfilet. 

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 3 båter hvitløk
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 0,5 stk. aubergine
  • 1 stk. rød paprika
  • 400 g kylling lårfilet
  • 3 ss olivenolje
  • 0,5 ts tørket oregano
  • 0,25 ts chiliflakes
  • 2 stk. tomat
  • 2,5 dl arborioris (risottoris)
  • 5 dl kyllingbuljong (utblandet) eller grønnsakbuljong

Slik gjør du

Server kyllinggryten rykende varm. Riv gjerne litt parmesan eller annen fast ost over ved servering.

bar