One pot med kylling
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Ingenting er som middager som lager seg selv mens du gjør andre ting! Denne risottovarianten blander alt i samme gryte, og sparer både tid og oppvask. vi bruker kylling lårfilet, som tåler tøffere behandling enn kyllingfilet.
Ingredienser
porsjoner
-
1 stk. løk -
3 båter hvitløk -
0,5 stk. grønn squash -
0,5 stk. aubergine -
1 stk. rød paprika -
400 g kylling lårfilet -
3 ss olivenolje -
0,5 ts tørket oregano -
0,25 ts chiliflakes -
2 stk. tomat -
2,5 dl arborioris (risottoris) -
5 dl kyllingbuljong (utblandet) eller grønnsakbuljong
Slik gjør du
Server kyllinggryten rykende varm. Riv gjerne litt parmesan eller annen fast ost over ved servering.