Pannekaker med gresskar
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Luftige, amerikanske pannekaker er en populær blant store og små. Prøv ut denne varianten med varme kryddere og gresskarpuré. Server gjerne med hakkede nøtter og honning eller lønnesirup.
Ingredienser
porsjoner
-
100 g smør -
6 dl hvetemel -
4 ts bakepulver -
1 ts salt -
2 ss sukker -
0,5 ss malt kanel -
0,5 ts malt muskat -
0,5 ts malt ingefær -
0,25 ts malt nellik -
3 dl melk -
2 dl gresskarpuré -
2 ss smør -
4 stk. egg
Topping:
-
2 dl vaniljeyoghurt eller vaniljekesam -
4 ss grovhakkede mandler -
4 ss blåbær -
2 ss honning
Slik gjør du
Server nystekte pannekaker med vaniljeyoghurt eller kesam, bær, hakkede nøtter og honning eller lønnesirup.
Prøv også de sunne pannekakene våre med havregryn, banan og cottage cheese. De er kjempegode frokostpannekaker!