Pasta med lammekjøttboller
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Pasta med tomatsaus og kjøttboller er en av de mest populære hverdagsrettene her i landet. Her har vi brukt kjøttdeig av lam, noen gode krydderier og toppet retten med koriander. Supergodt!
Ingredienser
porsjoner
Lammekjøttboller:
-
400 g kjøttdeig av lam -
0,5 båt finhakket hvitløk -
0,5 ts paprikapulver -
0,5 ts malt spisskummen -
0,5 ts chilipulver -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
1 dl vann -
2 ss margarin eller olje til steking
Tomatsaus:
-
1 stk. gul paprika -
1 stk. rød paprika -
1 glass tomatsaus
Til servering:
-
500 g pasta penne -
0,5 potte frisk koriander
Slik gjør du
Server pasta i dype skåler med kjøttboller og dryss over rikelig med koriander.