Pasta med ratatouille
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Det tar litt tid å lage en ordentlig ratatouille, men når duften av hvitløk, urter og grønnsaker brer seg i huset vet du at det var vel anvendt tid. Nykokt pasta med ratatouille er en nydelig vegetarisk middag som de aller fleste vi like.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g tagliatelle eller annen pasta
Ratatouille:
-
2 stk. rødløk -
2 stk. aubergine -
2 stk. grønn squash -
6 stk. tomat -
2 stk. rød paprika -
4 båter hvitløk -
0,5 potte frisk basilikum -
3 ss olivenolje -
1 ts tørket timian -
1 boks hakkede tomater -
saft og finrevet skall av
0,5 stk. sitron -
0,5 ss sukker
Slik gjør du
Dryss gjerne revet parmesan eller annen ost over retten ved servering.