Pasta med ratatouille

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det tar litt tid å lage en ordentlig ratatouille, men når duften av hvitløk, urter og grønnsaker brer seg i huset vet du at det var vel anvendt tid. Nykokt pasta med ratatouille er en nydelig vegetarisk middag som de aller fleste vi like.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g tagliatelle eller annen pasta

Ratatouille:

  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. aubergine
  • 2 stk. grønn squash
  • 6 stk. tomat
  • 2 stk. rød paprika
  • 4 båter hvitløk
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts tørket timian
  • 1 boks hakkede tomater
  • saft og finrevet skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ss sukker

Slik gjør du

Dryss gjerne revet parmesan eller annen ost over retten ved servering.