Pitapizza med tandoorikylling
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Lyst på en rask og enkel pizza? Pitapizza er løsningen - og toppes den med tandoorikrydret kylling og fetaost, garanterer vi at den blir en fast rett på middagsrepertoaret ditt. Toppet med agurksalsa smaker pitapizzaen rett og slett superdigg!
Ingredienser
porsjoner
-
1 pk kylling lårfilet (á 500 g) -
2 ss margarin til steking -
1 ss tandoorikrydder -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
6 stk. pitabrød -
3 ss crème fraîche orginal, 35 % -
1 pk fetaost (á 200 g)
Agurksalsa:
-
0,5 stk. agurk -
1 stk. rødløk -
0,5 pk finhakket bladpersille -
1 ss olivenolje -
skall og saft av
0,5 stk. sitron -
0,5 ts kvernet pepper
Slik gjør du
Server pitapizzaene med den friske agurksalsaen til.