Ribbe med sursøt saus
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En rask, asiatisk, sursøt saus lager du enkelt selv. Perfekt sammen med rester av ribbe og litt friske grønnsaker. Hvem sa at rester ikke kunne smake godt?
Ingredienser
porsjoner
-
600 g rester av stekt ribbe -
1 stk. løk -
3 stk. paprika i ulike farger -
1 stk. finhakket rød chili -
1 stk. hermetisk ananas i ringer -
1 ts revet frisk ingefær -
1 ss maisenna
Sursøt saus:
-
3 ss sukker -
4 ss soyasaus -
2 ss eplecidereddik -
1 dl hønsebuljong eller kjøttbuljong (utblandet)
Slik gjør du
Server wokretten med kokt ris eller kokte nudler. Topp med frisk chili eller koriander for ekstra smak. Pynt eventuelt med sesamfrø.