Ribbe med sursøt saus

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En rask, asiatisk, sursøt saus lager du enkelt selv. Perfekt sammen med rester av ribbe og litt friske grønnsaker. Hvem sa at rester ikke kunne smake godt? 

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g rester av stekt ribbe
  • 1 stk. løk
  • 3 stk. paprika i ulike farger
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 1 stk. hermetisk ananas i ringer
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss maisenna

Sursøt saus:

  • 3 ss sukker
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss eplecidereddik
  • 1 dl hønsebuljong eller kjøttbuljong (utblandet)

Slik gjør du

Server wokretten med kokt ris eller kokte nudler. Topp med frisk chili eller koriander for ekstra smak. Pynt eventuelt med sesamfrø. 

bar