Stekt laks med kokosris
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Rød fisk, og særlig laks, er hverdagsmat for mange – raskt å lage og lett å like. Brokkoli med masse hvitløk og ris kokt i kokosmelk er supert tilbehør.
Ingredienser
porsjoner
-
800 g skinn- og beinfri laksefilet -
1 ts salt -
0,5 ts malt hvit pepper -
2 ss margarin -
1 ss soyasaus -
1 stk. sitron
Kokosris:
-
2,5 dl jasminris -
2,5 dl kokosmelk -
2,5 dl vann -
0,5 ts salt -
2,5 dl kokosmasse
Brokkoli med hvitløk:
-
400 g brokkoli -
4 båter hvitløk -
2 ss rapsolje eller annen smaksnøytral matolje
Slik gjør du
Server laksen med brokkoli, kokosris og sitronbåter. Litt ekstra soyasaus ved siden av er også godt.