Svinebiff med gresk linsesalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Renskåret svinekjøtt i saftige biffer er deilig hverdagsmat. Gi dem et touch av Hellas,
og server dem med denne smaksrike linsesalaten.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g ytrefilet av svin i skiver (svinefilet) -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
2 ss olivenolje til steking
Gresk linsesalat:
-
2 stk. laurbærblad -
2 båter hvitløk -
400 g tørre grønne linser -
4 stilker stilkselleri (stangselleri) -
1 stk. løk -
1 stk. rød paprika -
2,5 dl valnøttkjerner
Dressing:
-
4 ss balsamicoeddik -
2 ss honning -
2 båter hvitløk -
1 ss sennep -
1 ss tørket oregano -
saften av
0,5 stk. sitron -
4 ss olivenolje -
2 ss bladpersille
Slik gjør du
Server svinebiffene med den greske linsesalaten.