Tacomuffins
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Taco er populært som aldri før! Bruk restene av fredagstacoen i tacomuffins og gled deg over den gode smaken resten av uka også. Supert i matapkka eller som en rask lunsj.
Ingredienser
1 porsjoner
-
100 g kjøttdeig (gjerne ferdigstekte rester) -
1 ss margarin eller olje -
1 ss tacokrydder -
3 dl hvetemel -
3 dl fin sammalt hvete eller fiberbygg mel -
2 ts bakepulver -
0,5 ts salt -
4 stk. egg -
400 g yoghurt naturell -
50 g rapsolje -
24 stk. nachochips (halvparten inni og halvparten til pynt) -
4 ss hermetiske maiskorn
Slik gjør du
Server gjerne tacomuffinsene med en god salat, en god spekeskinke eller nyt dem som de er, hjemme, på tur eller i matpakken.
Kilde: Opplysningskontoret for brød og korn, www.brodogkorn.no