Tacomuffins

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Taco er populært som aldri før! Bruk restene av fredagstacoen i tacomuffins og gled deg over den gode smaken resten av uka også. Supert i matapkka eller som en rask lunsj. 

Ingredienser

1  porsjoner
  • 100 g kjøttdeig (gjerne ferdigstekte rester)
  • 1 ss margarin eller olje
  • 1 ss tacokrydder
  • 3 dl hvetemel
  • 3 dl fin sammalt hvete eller fiberbygg mel
  • 2 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 4 stk. egg
  • 400 g yoghurt naturell
  • 50 g rapsolje
  • 24 stk. nachochips (halvparten inni og halvparten til pynt)
  • 4 ss hermetiske maiskorn

Slik gjør du

Server gjerne tacomuffinsene med en god salat, en god spekeskinke eller nyt dem som de er, hjemme, på tur eller i matpakken.

 

Kilde: Opplysningskontoret for brød og korn, www.brodogkorn.no