Tacosalat i glass

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En frisk og mettende tacosalat til lunsj blir enhver skoleungdom eller student glad for. Perfekt hvis du har tacorester. Salaten med grillet kylling gir energi som holder konsentrasjonen og energien oppe hele skoledagen. 

Ingredienser

porsjoner

Tacosalat:

  • 0,25 stk. agurk
  • 0,25 stk. rødløk
  • 0,5 pk hermetiske kidneybønner (á 290 g)
  • 0,5 boks hermetiske maiskorn, liten boks
  • 100 g grillet kylling
  • 1 ss nøytral olje
  • ca. 1 ts tacokrydder
  • 0,25 pose babyspinat (á 65 g)
  • 10 stk. tortillachips

Dressing:

  • 0,5 stk. avokado
  • 2 ss lettrømme
  • 1 ss hakket frisk koriander
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

Server tacosalaten eller sett lokket på salaten frem til du skal spise den. 

La glasset med salat stå oppreist slik at dressingen holder seg i bunnen, og de andre ingrediensene holder seg friske og sprø. Snu og rist på glasset rett før servering slik at dressingen blander seg med resten av salaten.