Tacosalat i glass
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En frisk og mettende tacosalat til lunsj blir enhver skoleungdom eller student glad for. Perfekt hvis du har tacorester. Salaten med grillet kylling gir energi som holder konsentrasjonen og energien oppe hele skoledagen.
Ingredienser
porsjoner
Tacosalat:
-
0,25 stk. agurk -
0,25 stk. rødløk -
0,5 pk hermetiske kidneybønner (á 290 g) -
0,5 boks hermetiske maiskorn, liten boks -
100 g grillet kylling -
1 ss nøytral olje -
ca.
1 ts tacokrydder -
0,25 pose babyspinat (á 65 g) -
10 stk. tortillachips
Dressing:
-
0,5 stk. avokado -
2 ss lettrømme -
1 ss hakket frisk koriander -
0,25 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
Server tacosalaten eller sett lokket på salaten frem til du skal spise den.
La glasset med salat stå oppreist slik at dressingen holder seg i bunnen, og de andre ingrediensene holder seg friske og sprø. Snu og rist på glasset rett før servering slik at dressingen blander seg med resten av salaten.