Vaffel med egg og bacon
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Lyst på noe godt til frokost? Hva med en frokostvaffel toppet med sprøstekt bacon, et herlig speilegg og friskt grønt? Perfekt start på dagen!
Ingredienser
porsjoner
Vaffelrøre:
-
2 dl hvetemel -
1 dl maismel -
1 ts salt -
1 ts tørrgjær -
50 g smeltet smør -
2 dl romtemperert melk -
2 ss finhakket frisk gressløk -
1 stk. egg
Topping:
-
2 stk. hermetiske maiskolber -
3 stk. vårløk -
3 stk. tomat -
1 ss nøytral olje -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
200 g bacon -
6 stk. egg
Slik gjør du
Server vafler toppet med maisblanding, sprøstekt bacon og stekt speilegg. Litt ertespirer smaker også godt til.