Vegetarisk blomkålpizza
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Denne pizzaen holdes klassisk ved bruk av en hvit pizzasaus og potet som topping. Vi har valgt å gjøre denne enda litt mer spennende ved å tilsette squash, pinjekjerner, trøffelolje og timian!
Ingredienser
porsjoner
Blomkålbunn:
-
1 stk. blomkål -
3 ss potetmel -
2 dl parmesan -
1 båt hvitløk -
2 stk. egg
Saus:
-
1 boks crème fraîche lett, 18 % -
2 dl parmesan -
1 båt hvitløk -
0,5 ts salt (ev. trøffelsalt) -
0,5 ts pepper
Topping:
-
1 stk. grønn squash -
3 stk. potet -
1 stk. mozzarella -
2 ss pinjekjerner -
1 ss trøffelolje -
1 bunt frisk timian
Slik gjør du
Server nystekt blomkålpizza med ristede pinjekjerner, trøffelolje og frisk timian.